TIENRAKENNUS

Tuotteita:

Asfalttikuitu

Selluloosakuidut: Arbocel-irtokuitu ja Viatop-kuitugranulaatti

Asfalttimassoissa käytettävät Arbocel-irtokuidut ja Viatop-kuitugranulaatit sitovat bitumia, parantavat massan stabiilisuutta, sekoittuvuutta, työstettävyyttä, ja ehkäisevät massan lajittumista. 


VIATOP-kuitugranulaatti 

VIATOP-kuitugranulaatti mahdollistaa kuidun automaattisen annostelun ja syötön. Sen kokonaissekoitusaika on lyhyempi kuin irtokuidulla. Viatop ei ime kosteutta, joten se kestää varastointia.

Tienrakennus Viatop-logo
Arbocel- ja Viatop-logot

Viatop premium esite (pdf)

Viatop plus esite (pdf)

Lue lisää


Gilsonite

Gilsonite / Gilsoniitti -luonnonasfalttia käytetään asfalttipäällysteissä estämään kuormituksesta aiheutuvaa deformaatiota.
Gilsoniitti lisää päällysteen jäykkyyttä ja lämmönkestävyyttä ja parantaa asfaltin mekaanista ja kemiallista tarttuvuutta sekä veden kestoa.

Käyttökohteita ovat esim. vilkkaasti liikennöidyt kadut, bussikaistat ja pysäkit, risteysalueet, siltojen kannet, satamat, lentokentät, terminaalit, pysäköintialueet ym. hitaan ja raskaan liikenteen alueet.

Tienrakennus Gilsonite

Lue lisää


Cidex-lasikuituverkot

Cidex-lasikuituverkot ovat ajo- ja pyöräteillä käytettäviä lasikuituvahvisteita. Cidex-lasikuituverkko parantaa tien kantavuutta, estää routavaurioiden syntymistä, päällysteen halkeilua ja urien muodostumista. Niillä korjataan raskaan liikenteen aiheuttamia vaurioita ja lisätään päällysteen käyttöikää. 

Cidex-lasikuituverkko sitoo tehokkaasti vanhan ja uuden päällystekerroksen toisiinsa ”Heat-Sealing”-kalvon avulla. Kun kuuma asfalttimassa sulattaa kalvon, se liimaa kerrokset toisiinsa. Näin saadaan hyvä tarttuvuus päällystekerrosten väliin, ja vahva, tiivisrakenteinen ja pitkäikäinen päällyste.

Tienrakennus Cidex lasikuituverkkoTienrakennus Cidex lasikuituverkkoTienrakennus työmaaTienrakennus lehti maassaTienrakennus Cidex lasikuituverkkoTienrakennus tie

BioTec-asfaltinpoisto- ja tarttumisenestoaineet

BioTec-asfaltinpoisto- ja tarttumisenestoaineita käytetään asfalttiasemilla laitteiston ja välineiden puhdistamiseen ja kunnossa pitämiseen. 

Nestemäiset BIO-tuotteet ovat kasviöljypohjaisia, täysin biohajoavia ja turvallisia käytössä.

Vegetal Biotec -logo
Tienrakennus Vegetal Biotec -logo

Lue lisää


Aspha-min

Aspha-min® on hienorakeinen lisäaine, jota käyttämällä pystytään alentamaan asfalttimassan sekoitus- ja levityslämpötilaa. Näin säästyy energiaa, ja asfalttimassasta haihtuu levitysvaiheessa vähemmän höyryjä, ja asfalttimassan hiilidioksidi-, typpioksidi- ja haitallisten yhdisteiden (VOC) päästöt pienenevät.

Tienrakennus Aspha-min

aspha-min -logo

Teemme yhteistyötä eri tienrakentajien kanssa, mm. NCC Roads, Lemminkäinen, Skanska Asfaltti, SL-Asfaltti, Asfalttikallio ja eri kunnat ja kaupungit.