TIENRAKENNUS

TUOTTEITA:

ASFALTTIKUIDUT - SELLULOOSAKUIDUT

ARBOCEL ZG-granulaatti, ARBOCEL ZZ-irtokuitu ja VIATOP-kuitupelletit
- sitovat bitumia
- parantavat massan stabiilisuutta, sekoittuvuutta ja työstettävyyttä
- ehkäisevät asfalttimassan lajittumista

VIATOP-kuitupelletit
- mahdollistavat kuidun automaattisen annostelun ja syötön
- eivät vaadi kuivasekoitusaikaa
- lyhyempi kokonaissekoitusaika lisää tuotantokapasiteettia ja vähentää laitteiston kulumista
- ei ime kosteutta, joten kestää hyvin varastointia.

VIATOP Premium kuitupelletti

VIATOP plus RC elvytin

VIATOP plus AD tartuke

VIATOP plus FEP elastomeeri

Tienrakennus Viatop-logo
Arbocel- ja Viatop-logot

GILSONITE

Gilsonite / Gilsoniitti -luonnonasfalttia käytetään asfalttipäällysteissä estämään kuormituksesta aiheutuvaa deformaatiota.
Gilsoniitti lisää päällysteen jäykkyyttä ja lämmönkestävyyttä ja parantaa asfaltin mekaanista ja kemiallista tarttuvuutta sekä veden kestoa.

Käyttökohteita ovat esim. vilkkaasti liikennöidyt kadut, bussikaistat ja pysäkit, risteysalueet, siltojen kannet, satamat, lentokentät, terminaalit, pysäköintialueet ym. hitaan ja raskaan liikenteen alueet.

Tienrakennus Gilsonite

Lue lisää


CIDEX-lasikuituverkot

Cidex-lasikuituverkot ovat ajo- ja pyöräteillä käytettäviä lasikuituvahvisteita. Cidex-lasikuituverkko parantaa tien kantavuutta, estää routavaurioiden syntymistä, päällysteen halkeilua ja urien muodostumista. Niillä korjataan raskaan liikenteen aiheuttamia vaurioita ja lisätään päällysteen käyttöikää. 

Cidex-lasikuituverkko sitoo tehokkaasti vanhan ja uuden päällystekerroksen toisiinsa ”Heat-Sealing”-kalvon avulla. Kun kuuma asfalttimassa sulattaa kalvon, se liimaa kerrokset toisiinsa. Näin saadaan hyvä tarttuvuus päällystekerrosten väliin, ja vahva, tiivisrakenteinen ja pitkäikäinen päällyste.

Tienrakennus Cidex lasikuituverkkoTienrakennus Cidex lasikuituverkkoTienrakennus työmaaTienrakennus lehti maassaTienrakennus Cidex lasikuituverkkoTienrakennus tie

BioTec-asfaltinpoisto- ja tarttumisenestoaineet

BioTec-asfaltinpoisto- ja tarttumisenestoaineita käytetään asfalttiasemilla laitteiston ja välineiden puhdistamiseen ja kunnossa pitämiseen. 

Nestemäiset BIO-tuotteet ovat kasviöljypohjaisia, täysin biohajoavia ja turvallisia käytössä.

Vegetal Biotec -logo
Tienrakennus Vegetal Biotec -logo

Lue lisää


Teemme yhteistyötä eri tienrakentajien kanssa, mm. Asfalttikallio, GRK Road, PEAB, Skanska Asfaltti, ja eri kunnat ja kaupungit.