Korkealaatuiset raaka-aineet rakennusmateriaaliteollisuudelle

Rakennusmateriaaliteollisuus

Selluloosakuidut ja kemikaalit rakennusmateriaaliteollisuuteen

Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat selluloosakuidut, teollisuuskemikaalit, kevytrunkoaineet (Rotocell) sekä dispersiopulverit (Orgal) rakennusmateriaaliteollisuuden tarpeisiin. Selvitämme tarkasti asiakkaan tarpeet, prosessit ja materiaalit, jotta löydämme parhaat tuotteet. Sovi kanssamme tapaaminen, niin kerromme lisää! 

Selluloosakuidut 

Selluloosakuidut soveltuvat erilaisten rakennusmateriaalien, esim. laastien, tasoitteiden, bitumituotteiden, liimojen ja maalien valmistamiseen.  

Arbocel Fibers on luotettava, erittäin tehokas hieman puristettu kuitu, joka parantaa tuotannon tehokkuutta. Lignocel on käsittelemätön ja valkaisematon puukuitu, joka tarjoaa edullisen vaihtoehdon. 

Tuotteet: ARBOCEL ja LIGNOCEL 

rettenmaier

Teollisuuskemikaalit, erikoiskemikaalit, lisäaineet

Laadukkaat hidastimet, huokoistimet, hydrofobiset aineet, kutistumisen estoaineet, notkistimet, paksuntajat, selluloosaeetterit, tärkkelyseetterit sekä jauhemaiset vaahdonestoaineet. Pentachem on alalla tunnettu ja luotettu merkki, joka tuottaa vain parasta laatua. 

Tuotteet: Pentachem 

pentachem logo

Kevytrunkoaineet

Rotocell® ja hydrofobiset Rotocell®Plus -granulaatit ovat ilmahuokoista, maaperästä louhittua, erittäin kevyttä soranmuotoista mineraalia ja luonnollisesti paisunutta silikaattia. Tuotetta käytetään mm. rakennusmateriaaleissa kevytrunkoaineena. Rotocell-tuotteita on kahdeksan eri raekokoa superhienosta 0,04 millimetristä aina neljään millimetriin saakka.

Tuotteet: Rotocell, Rotocell Plus

rotocell logo

Dispersiot ja dispersiopulverit

Orgal polymeeriemulsiot ja jauhepolymeerit soveltuvat sementtipohjaisiin ja ei-sementtisiin sovelluksiin. Orgal on laadukas dispersio, jota käytetään liima-aineena rakennusmateriaaleissa. 

Tuotteet: Orgal


Yhteistyökumppaniksi Finnpool

Me Finnpoolilla maahantuomme ympäristöystävällisiä selluloosakuituja ja muita tuotteita rakennusmateriaaliteollisuuden tarpeisiin. Olemme toimineet alalla vuodesta 1980 asti, joten tunnemme markkinan ja asiakkaidemme erilaiset tarpeet.   

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää rakennustarviketeollisuuden vaihtoehdoista! 

Copyright © 2024 Finnpool Oy Ab