Suodatusapuaineet teollisuuden tarpeisiin

ORGAANISET SUODATUSAPUAINEET

Maahantuomme laadukkaita ja ympäristöystävällisiä suodatusapuaineita eri teollisuuden aloille. Aineet soveltuvat niin konepaja- ja elintarviketeollisuuteen kuin jätevesien käsittelyynkin. Selvitämme ensin asiakkaan tarpeen, prosessit ja käytettävän tekniikan, jotta voimme valita sopivan suodatinapuaineen. Valikoimissamme on muun muassa laatumerkit Filtracel ja Lignocel. 

Ekologinen vaihtoehto piimaalle ja perliitille

Arbocel, Filtracel, Rehofix, Lignocel:

  • erinomainen suodatuskyky
  • turvallisia, tuotantotehokkaita, kustannuksia säästäviä
  • ympäristöystävällinen jätteenkäsittely

Käyttöalueita

  • kemianteollisuus
  • konepaja- ja metalliteollisuus
  • ruoka- ja juomateollisuus (oluet, mehut, liköörit)
  • jätevesien käsittely

Arbocel

Arbocel on erittäin puhdas, korkealaatuisesta selluloosasta valmistettu luonnonkuitu, jossa on neutraali tuoksu ja maku. Mekaanisesti ja kemiallisesti vakaa. Liukenematon ja pH-neutraali. Ei myrkyllinen ja siksi erittäin turvallinen käyttää. Arbocel täyttää FDA-standardit ja FCC IV:n vaatimukset.


Filtracel

Filtracel on esikäsitelty luonnonkuitu (extract-free cellulose, EFC). Tämä uusi, innovatiivinen kuitu täyttää korkeimmatkin vaatimukset erinomaisella hinta-laatusuhteella. Filtracel täyttää myös FDA-standardit. 


Rehofix

Rehofix on luonnollinen, kasvipohjainen suodatusapuaine. Erityisen juoksevaa materiaalia kuutiomaisen raerakenteensa ansiosta. Ihanteellinen ratkaisu automaattisille annostelulaitteille.


Lignocel

Lignocel on luonnollinen, käsittelemätön ja valkaisematon puukuitu. Edullinen ratkaisu, jota on saatavilla useassa raekoossa. Lignocel soveltuu tekniseen suodatukseen sekä suodatusprosesseihin, joissa on puhdistusvaihe.


Yhteistyökumppaniksi Finnpool

Me Finnpoolilla selvitämme tarkkaan asiakkaamme tarpeen ja pystymme tarjoamaan markkinoiden parhaimpia ja ympäristöystävällisimpiä suodatusapuaineita. Tunnemme markkinan erinomaisesti vuosikymmenten kokemuksella, sillä Finnpool on perustettu jo vuonna 1980.  

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää suodatusapuaineista ja muista ratkaisuistamme!

Suodatusapuaineet - Finnpool Oy
Copyright © 2024 Finnpool Oy Ab